Mer om Peter

Gillar uppdrag på jobbet som är lite ovanliga och utmanande. Ställer gärna upp som konsult att kliva in i efterhand och rätta till det som inte fungerar. Gillar friheten med att vara egen företagare, gillar även att pyssla om företaget, tex betala skatter och sköta kontakter med revisorer mm.

På fritiden fixar jag hemma men tar gärna danslektioner och går på sociala danskvällar. Är aktiv i Öresunds Dansförering, www.odf.nu.
Dansar bugg, salsa och lindyhop.

Ny båt, och nytt boende

Vintern 2013/14 flyttade jag och min sambo från villan till lägenhet vid havet. En lägenhet vid havet utan trädgård kräver dock vissa attribut, tex ny större segelbåt. Vår gamla båt, en Askeladden 16 är något liten för öppet vatten utanför Malmö, den passar dock bra "hemma" i Småland, mellan holmarna i Kalmarsund. Jag är van vid jollar och att kunna ta dem med sig på semester.

Efter att ha provat en trailerbar 21 fots har vi nu bytt till en Contrast 33. En välseglande båt med fina prestanda trots mogen ålder. Jag gillar både söndagssegling, bryggsegling och kappsegling!

Upphovsrättskyddad till P.A Ingengörssupport. Design av Logotypebolaget.se